Om oss

Vi er et lite, personlig regnskapskontor som ble startet i 2002. TeamØkonomi består av et team autoriserte regnskapsførere med medlemskap i Økonomiforbundet. Teamet har mange års erfaring fra finans, regnskap og økonomi samt øvrige næringsliv.

Hos oss får du:

  • Personlig kontakt
  • Høy grad av service
  • Faglig kompetanse
  • Nettverk
Ståle Enderud Jensen

Ståle Enderud Jensen

Daglig leder/autorisert regnskapsfører/partner

stale@teamokonomi.no

Ståle startet selskapet november 2002. Han har sin utdannelse innen økonomi og har jobbet 20 år i bank og finans, før han autoriserte seg til regnskapsfører. Tidligere arbeidsområder/fagområder har vært, kunde og markedsførings strategi, organisasjon og ledelse utvikling, personalutviklingsoppgaver samt øvrige kunderelaterte oppgaver.
Han er representert i del styrer og styrearbeid. Ståles erfaring og bakgrunn bidrar til forståelse for våre kunders mangfoldige problemstilling.

Sverre Hennum

Sverre Hennum

Autorisert regnskapsfører/partner

sverre@teamokonomi.no

Sverre har vært med i teamet siden 2010. Han er utdannet innen økonomi og administrasjon. Tidligere erfaring har Sverre fra ulik engros og næringsmiddelindustri, der han har jobbet innen salg, markedsføring, logistikk og IKT. Han har også erfaring med å drive egne selskap siden 2005. Sverres erfaring bidrar til forståelse for våre kunders mangfoldige problemstillinger. 

Lene Nilsen Horni

Lene Nilsen Horni

Regnskapsmedarbeider

lene@teamokonomi.no

Lene begynte i teamet august 2013. Hun har sin utdannelse innen regnskap. Hennes yrkeserfaring er fra offentlig sektor og private selskaper innen tjenesteytende virksomhet.